Vinduspuss

Vinduspuss utføres med lift, stige eller stang. Jeg pusser alt fra små hus til store bedrifter. Siden jeg jobber alene, så har jeg ikke de store driftsutgiftene, noe som gjør at jeg kan gi en bedre pris en de større selskapene. Når det gjelder priser så er det litt avhengig av flere faktorer. Men er det en større bedrift uten noe særlig skraping ligger prisen på mellom 9-13 kr per kvadrartmeter.
 
Har du en normal enebolig, så ligger prisen ofte på mellom 1300-1750kr. Har du bare noen få vinduer eller kanskje noen vinduer som er vanskelig og få vasket på egen hånd, er minstepris 690 kr.
Jeg pusser vindu ned til 16 minus. Men kan også pusse vindu ned til 25 minus visst det er totalt vindstille og vinduene er under en kvadrat.
Jeg vasker også persiener om det er ønskelig. Jeg anbefaler og vaske dem en gang i året. Gjerne sammen vårpussen.
Har hatt godkjent liftførerbevis siden 2001 og kan kjøre alle typer selvgående lifter med høy sikkerhet.
 
Ta kontakt for en hyggelig prat og gratis befaring.
 
Mvh
 
Stefan Krosby

Vinduspuss utføres med lift, stige eller stang. Jeg pusser alt fra små hus til store bedrifter. Siden jeg jobber alene, så har jeg ikke de store driftsutgiftene, noe som gjør at jeg kan gi en bedre pris en de større selskapene. Når det gjelder priser så er det litt avhengig av flere faktorer. Men er det en større bedrift uten noe særlig skraping ligger prisen på mellom 12-16 kr per kvadrartmeter. 

Jeg buker også rentvann system med børste opp til 20 meters høyde om forholdene tilater det. Dette blir mere og mere populært siden vinduene blir omtrent like bra som med nalvask, i tilegg sparer du lift kostnader. Alt jeg trenger da er et vannuttak i nærheten. Det fungerer slik at det går vann gjennom 4 filtre, så vannet blir 100 % rent. Deretter føres det opp gjennom en teleskopstang som har en børste på toppen. Anbefaler og prøve dett om du ønsker og spare litt penger.

Ønsker du vinduspuss av en normal stor enebolig så ligger prisen ofte på mellom 1500-2500. Har du bare noen få vinduer eller kanskje noen vinduer som er vanskelig og få vasket på egen hånd, er minstepris 690. Om dere er flere som går sammen kan selvfølgelig prisene reduseres en del. Jeg pusser vindu ned til 20 minus. Jeg vasker også persiener om det er ønskelig. Jeg anbefaler og vaske dem en gang i året. Har hatt godkjent liftførerbevis siden 2001 og kan kjøre alle typer selvgående lifter med høy sikkerhet.

Ta kontakt for en hyggelig prat og gratis befaring.

Mvh
Stefan Krosby

Presist